Academie voor Advocaten

Advocaten worden in toenemende mate geconfronteerd met vragen op het gebied van pensioen, andere employee benefits en loonbelasting. De wet- en regelgeving wordt steeds complexer en heeft grote invloed op de belangen van werkgever, werknemer en (pensioen)uitvoerder.

Om de behoefte van advocaten aan kennis en signaleringsvermogen te faciliteren, heeft KWPS de Academie voor Advocaten in het leven geroepen. Op basis van de Regeling vakbekwaamheid is het mogelijk punten te verkrijgen door deel te nemen aan één of meerdere modules van de Academie.  

Gratis en in-house

Uniek aan de Academie voor Advocaten is de kosteloze deelname en het feit dat de modules bij u in-house worden verzorgd bij een deelname van vier of meer personen. 

Academisch niveau

Gedurende de bijeenkomsten wordt kennis gedoceerd en gedeeld aan de hand van praktijkvoorbeelden, literatuur en jurisprudentie. Interactie en discussie staan centraal. Het niveau van de Academie wordt gewaarborgd door de academische achtergrond en ruime praktijkervaring van de docenten. Na het volgen van de opleiding heeft de advocaat parate kennis over onderwerpen die voor de praktijk van belang zijn.

Modules

Interesse?

Voor vragen omtrent het aanvragen en inplannen van een in-house module, administratie en andere praktische kwesties kunt u contact opnemen met Joyce Duiker, telefoon: 020-5891818. 

Meer over dit onderwerp: