Mail deze pagina

Ons DNA

Eenvoud

Onze oplossingen zijn hoogwaardig. Dat wil zeggen passend bij werkgever en werknemers, toekomstbestendig en eenvoudig. Wij benadrukken het belang van eenvoudige regelingen omdat deze leiden tot lagere advies-, uitvoerings- en onderhoudskosten, een hogere opbrengst en meer waardering en begrip van werknemer en werkgever. Er ontstaat meer samenhang met overige arbeidsvoorwaarden.

Toegevoegde waarde

KWPS onderscheidt zich door te focussen op de uitdagingen, belangen én zorgen van de sociale partners. Zij zijn de bestaansreden van de pensioenuitvoerders, niet andersom. KWPS heeft niet alleen een goede prijs-kwaliteitverhouding maar ook aandacht voor onze cliënten en onze mensen. Wij zijn kritisch op de houdbaarheid, uitvoerbaarheid, complexiteit en communiceerbaarheid van regelingen.

Onafhankelijkheid

KWPS adviseert op basis van strikte onafhankelijkheid en werkt niet op provisiebasis. Wij zijn lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en beschikken over de vereiste AFM-vergunningen. Wij zijn niet gebonden aan pensioenuitvoerders en productoplossingen.

Kwaliteit

Onze kwaliteit is voor ons een premisse. Onze consultants zijn wetenschappelijk opgeleid en worden permanent bijgeschoold. Wij kijken niet alleen naar wat de cliënt wil maar onderzoeken ook het 'waarom' en 'wat als'.

Meer informatie

Jan-Olivier Kuijkhoven, managing partner
020-5891818
kuijkhoven@kwps.nl

 

 

Link naar deze pagina versturen per e-mail